Background image
NL | EN | FR | ES
 

Onze Troeven

Wij zijn gestationeerd in België. Wij kennen de wereld van de grote én de kleine bedrijven. Wij appreciëren evenzeer de inspanningen die vereist zijn voor éénmalige operaties als die welke elke groot- of kleinhandel dagelijks moet leveren met het oog op klantenbinding.

Doorheen onze opleiding en ervaring zijn wij zeer goed bekend met de “angels in het gras” van de nationale en internationale zakenwereld en in het bijzonder van het civiel en Angelsaksisch recht. Wij opereren niet vanuit een duur kantoor in het centrum van een hoofdstad. Maar we hebben wél overal onze contacten: van Veurne tot Bree, van Buenos Aires tot Singapore.

Onze structuur is licht en flexibel. Derhalve zijn onze kosten beperkt en kunnen wij internationaal zeer competitieve tarieven hanteren.

Wij zijn mobiel en kunnen ons wereldwijd verplaatsen. Door onze talenkennis (NL, E, F actief; ES passief) kan het gebruik van tolken en vertalers beperkt worden.

Wij werken autonoom. Maar wij kunnen ons even gemakkelijk integreren in een “special purpose project team”. Wij zijn gewoon samen te werken met projectontwikkelaars, architecten, ingenieurs, aannemers, financiers, kredietverzekeraars, financiële adviseurs, advocaten, quantity surveyors, paralegals, account executives, vertegenwoordigers, e.a.

Wij werken op een “intuiti personae” basis.

Tenslotte maar meest belangrijk voeren wij een totaal integriteitbeleid. Waarden zoals discretie, betrouwbaarheid en objectiviteit staan bij Imbrechts & Van den Nest bijzonder hoog in het vaandel.